▪ SERVEIS
 ▪ TRADUCCIÓ DE PÀGINES WEB:
 


El lloc web és la finestra de la vostra presentació al món. Una bona traducció i adaptació dels seus continguts al públic al qual s'adreça és determinant per a la vostra empresa.

Si voleu traduir un lloc web i necessiteu un pressupost lliure de compromís no dubteu a enviar un correu electrònic especificant la URL on es troba allotjada la versió original (per exemple: www.el_vostre_domini.com).

 

   ▪ TRADUCCIÓ DE DOCUMENTACIÓ I SERVEI D'INTERPRETACIÓ:
 

 

 

 


 

 

 

 


La llengua no és només un mitjà de comunicació i traduir no significa unívocament traslladar el contingut d'una llengua a una altra de manera literal.

La llengua és símbol de qualitat empresarial. Probablement hagin estat moltes les vegades en les quals, en llegir documentació o butlletins o en visitar una pàgina web, heu equiparat la baixa qualitat lingüística dels documents amb una baixa qualitat empresarial i heu desestimat recórrer als serveis que una certa empresa ofereix.

Els errors tipogràfics, les imprecisions semàntiques, un estil incoherent o la manca de cura a l'hora d'aplicar la normativa gramatical poden deteriorar la imatge corporativa i dels serveis que s'ofereixen.

Per aquest motiu, el nostre principal compromís és el de traduir la vostra documentació tot adaptant-la al mercat de destinació amb la màxima qualitat lingüística i amb les revisions i correccions necessàries segons la norma europea UNE EN 15038 per a serveis de traducció.

Interpretació simultània i de conferències:

Oferim també un servei professional d'interpretació, tant per a petites reunions de negocis, consells d'administració, visites a fàbrica,... fin a un servei complet d'interpretació simultània i consecutiva per a conferències de premsa, congressos, conferències, cursets de formació, etc.

Correcció de textos i revisió de traduccions:

Si voleu donar un toc professional als vostres documents redactats originalment en espanyol o català, o senzillament voleu assegurar-vos de la qualitat lingüística dels texts traduïts, el servei de correcció de texts i revisió de traduccions és el servei que millor s'ajusta a les vostres necessitats.

Si us decanteu per aquest servei, no us en penedireu. La correcció de texts i revisió de traduccions us ofereix un text lliure d’incorreccions gramaticals i ortogràfiques. A més a més, aquest servei vestirà el vostre text amb un estil de redacció elegant, completament adaptat al públic al qual es dirigeix, a la vegada que farà que la seva lectura sigui agradable.


 
  ▪ ÀREES D’ESPECIALITZACIÓ:
 


• Recursos Humans, finances, licitacions, contractes
• Escriptures, contractes d'obra, balanços, comptes anuals
• Informació corporativa, presentacions, cursos de formació
• Màrqueting: butlletins, tríptics, comunicats de premsa, catàlegs, documentació de firs
• Publicitat (un terme aparentment senzill, però que implica una gran habilitat creativa i coneixement del mercat)
• Documentació tècnica per a programari, automoció, química, farmàcia, instal·lacions industrials,...

Nota: si el camp de la vostra traducció no figura a la llista, no dubteu a sol·licitar informació addicional.

Avantatges per a la vostra empresa:

• La millor relació preu-qualitat
• Màxima qualitat lingüística, de professional a professional
• Rapidesa en l’entrega, disponibilitat permanent
• Coherència terminològica
• Màxima confidencialitat i
• Satisfacció del client a llarg termini, garantida.